Punt divers

Caldes d'Estrac rescindeix el contracte de la concessionària del poliesportiu per "abandonament"

L'"abandonament sistemàtic" i el "tancament unilateral" de les instal·lacions poliesportives de Caldes d'Estrac ha precipitat que l'Ajuntament d'aquest municipi hagi decidit rescindir el contracte amb l'empresa concessionària, Caldesport.

L'Ajuntament defineix la situació dels darrers mesos de "caòtica" i entén que la situació va arribar al límit la passada setmana quan l'empresa va decidir acomiadar la majoria del personal per tancar el restaurant i el gimnàs, deixant sense servei més de 150 usuaris.

En pocs dies, l'Ajuntament assumirà la gestió de les instal·lacions, el que possibilitarà que hi hagi uns servei mínims per cobrir el conjunt d'activitats previstes per a les properes setmanes i la Festa Major.

Dies abans del tancament, l'Ajuntament ja l'havia requerit a Caldesport que ajustés la seva activitat al plec de condicions de la concessió i, en especial, que regularitzés la seva situació legal i administrativa, ja que s'havia fet una canvi en l'accionariat i un presumpte traspàs de la titularitat de la concessió entre dues empreses de manera no consentida.

Ara, però, la intenció del govern municipal és la de garantir el funcionament del poliesportiu i facilitar l'accés dels usuaris i entitats a totes les instal·lacions. És per això que, un cop resolta la situació de conflicte actual, passarà a gestionar-lo directament pels seus propis mitjans i procedirà a una nova redacció de les condicions d'ús per a les entitats locals sense ànim de lucre.

Igualment, també es intenció del Govern millorar les instal·lacions i procedir a un nou procés de concessió administrativa de la zona del restaurant, garantint que el seu ús i característiques s'ajusti al que correspon a un local de titularitat municipal adjunt a una instal·lació esportiva. L'alcalde, Joaquim Arnó, té previst reunir-se en breu amb els usuaris afectats per explicar-los amb detall tot el procés.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.