Punt divers

Els treballadors del cremallera de Núria no arriben a cap acord amb l'empresa i tiren endavant les aturades per agost i setembre

Tiren endavant amb les aturades de tres hores del 15 al 20 d'agost i els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre

Els treballadors del cremallera de Núria no han arribat a cap acord amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) després de la mediació d'aquest dijous a Treball i decideix tirar endavant amb les aturades de tres hores que han programat del 15 al 20 d'agost i els dies 1, 9, 10 i 11 de setembre.

Amb aquesta protesta, reivindiquen que s'equiparin les seves condicions laborals i socials amb les dels treballadors de l'àrea de Barcelona però, segons el president del comitè d'empresa, Marc Cardona, "l'empresa no vols ni sentir a parlar d'equiparació". A més, afegeix que ni tan sols s'han posat d'acord amb quins han de ser els serveis mínims durant les aturades de deu a dues del migdia que finalment haurà de decretar Treball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.