Punt divers

Els cinc ajuntaments afectats pel traçat del TGV per Bàscara demanen a Zapatero que aturi el projecte i les expropiacions

COMARQUES GIRONINES

Els alcaldes de Vilademuls, Pontós, Garrigàs, Bàscara i Borrassà han enviat, aquest dimecres al matí, una carta al president del govern espanyol, Jose Luís Zapatero, on li demanen que aturi amb 'urgència' els tràmits administratius del projecte de Foment que preveu fer passar el TGV per l'oest de Bàscara i les expropiacions dels terrenys que en EL cas d'aquests cinc municipis altempordanesos s'han portat a terme aquest dimarts i dimecres, a l'hostal de Santa Anna de Pontós. Aquesta petició coincideix amb la investigació de la fiscalia de l'Audiència de Girona per si s'ha comès un delicte contra el Medi Ambient en el traçat del TGV entre Vilademuls (Pla de l'Estany) i Borrassà (Alt Empordà), tal com ha avançat l'ACN, arran d'una denúncia que va interposar la plataforma Defensem el Territori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.