Successos

Roben 500 metres de coure a una empresa del Bages i obliguen a aturar la producció

Un total de 70 treballadors d’una fusteria industrial d’Artés es veuran afectats per l’aturada durant tota la jornada

Per l’execució del robatori es pensa que podria ser un grup que coneixia bé el funcionament de l’empresa

Uns desconeguts han robat aquest divendres de matinada 500 metres lineals de cable de coure a l’empresa Motllures Vidal, al municipi bagenc d’Artés. Els fets han obligat a aturar totalment la producció des de primera hora del matí i durant tota la jornada això afectarà una setantena de treballadors. El propietari de l’empresa, Josep Vidal, ha explicat que els lladres han actuat de matinada des de la teulada de les diferents naus de la fàbrica, ja que en cap moment s’han activat les alarmes. Un cop extret el coure dels cables de protecció que el cobrien, les restes han quedat esteses pel pàrquing central de la fàbrica. L’empresa ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra.

Pel tipus d’execució del robatori, es pensa que podria ser un grup organitzat d’entre cinc i vuit persones que coneixien bé el funcionament de l’empresa. Per intentar reprendre la producció dilluns, l’empresa ha contractat diversos generadors perquè produeixin energia. Els operaris ja han començat a fer la nova instal·lació aquest divendres i s’espera que estigui llesta durant aquest cap de setmana. Si dilluns es pot reprendre l’activitat de la fàbrica amb normalitat, el propietari assegura que el robatori no hauria d’afectar a les comandes que tenen compromeses. Motllures Vidal és una fusteria industrial al polígon Santa Maria d’Artés que es dedica a l’elaboració de sòcols, motllures i panells decoratius



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia