Successos

Detenen una dona a Castelló d’Empúries per anar armada i intentar agredir la Policia Local

Un agent va resultar ferit quan la intentaven desarmar

La Policia Local de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) ha detingut una dona que anava pel carrer armada amb un ganivet i ha intentat agredir els agents. Els fets van passar ahir a la tarda quan la policia va rebre la trucada d’un home comunicant que la sospitosa acabava de causar danys a un cartell d’una propietat privada amb un ganivet i que continuava caminant pel carrer amb l’arma blanca i en actitud hostil. Quan la patrulla la va localitzar, va intentar treure el ganivet que portava amb la intenció d’atacar als policies. Els agents la van intentar desarmar però la dona es va resistir amb violència. Durant el forcejament, un dels agents va resultar ferit.

Finalment, els agents de la Policia Local, amb l’ajuda d’un agent de Mossos d’Esquadra fora de servei que es trobava casualment al lloc, van aconseguir reduir-la i la van detenir per amenaces amb arma blanca i atemptat a agents de l’autoritat.

En una altra actuació que va tenir lloc dissabte a la tarda, la Policia Local va arrestar un home que tenia una ordre d’extradició pendent a Alemanya per delictes contra la propietat. La Policia Local va rebre una trucada informant d’un home que acabava de cometre un furt a la zona comercial d’Empuriabrava i al qual tenien retingut.

En pocs minuts, vàries patrulles de la Policia Local van arribar al lloc i el van detenir. En el moment de fer les comprovacions, els agents actuants van poder comprovar que tenia un requeriment pendent de recerca, detenció i extradició. El detingut resta a presó provisional mentre es resol l’entrega a les autoritats alemanyes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia