Successos

Un incendi a Celrà fa tallar la circulació de trens i la C-66

Va fer mobilitzar fins a disset dotacions de bombers, entre els quals, mitjans aeris

Un incendi en un camp de cereals entre Celrà i Juià va obligar ahir a la tarda a tallar la circulació de trens entre Girona i Sant Miquel de Fluvià i també el trànsit de vehicles a la C-66 entre Bordils i Celrà. L’incendi, que es va donar per estabilitzat al cap d’un parell d’hores, va començar cap a les cinc de la tarda en un moment en què bufava un fort vent i va arribar a mobilitzar fins a disset dotacions de bombers, entre els quals, mitjan aeris i terrestres. Els bombers van estar treballant per evitar que les flames, que van ocasionar una gran columna de fum que era vista per diferents punts de l’entorn, es propaguessin més enllà de les vies i la carretera on també hi havia una benzinera a tocar de la C-66.

Segons els agents rurals, el foc va afectar una superfície de 13,85 hectàrees, majoritàriament de camps de blat i una petita part de terreny urbà i forestal, segons dades provisionals. Així mateix, van informar que la major part d’afectació va ser al terme de Juià.

L’incendi va aixecar una gran expectació en el municipi per la proximitat a les cases i a les vies de comunicació. De fet, no va ser fins prop de les vuit del vespre que els bombers, que continuaven remullant a la zona en aquest dia de forta calor, van autoritzar a Adif el restabliment de la circulació de trens, perquè la via passava molt a prop.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia