Successos

Es reobre la piscina petita municipal a l’aire lliure de Salt

L’Ajuntament de Salt té previst tornar a obrir avui la piscina petita municipal després que ahir s’hagués de fer buidar en detectar-s’hi una descompensació del PH i el clor. Concretament, se’n van adonar arran de la intoxicació lleu d’onze infants d’entre 5 i 6 anys de l’escola El Pla mentre es banyaven al vas petit de la instal·lació. Els nens van ser traslladats al CAP Salt 2, on van ser donats d’alta una hora després.

En un comunicat, l’Ajuntament va anunciar que durant els propers dies, l’equip tècnic de l’Ajuntament de Salt reforçarà el control dels valors del PH i del clor de la piscina a banda del que fa habitualment l’empresa encarregada del manteniment de la piscina.

Paral·lelament, també des del consistori s’ha obert una investigació per esbrinar els motius pels quals l’aigua del vas petit no estava dins dels paràmetres adequats i veure si se’n deriven responsabilitats envers l’empresa responsable del manteniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia