Successos

Obren sis expedients per infringir la normativa d’estrangeria a Platja d’Aro i Llançà

Un operatiu conjunt entre Policia Nacional, Guàrdia Civil i policies locals acaba amb la identificació de 27 persones

La Policia Nacional, la Guàrdia Civil, Inspecció de Treball i les policies locals de Llançà (Alt Empordà) i Platja d’Aro (Baix Empordà) han obert sis expedients per infringir la normativa d’estrangeria després de controlar diversos establiments d’aquestes dues poblacions de la Costa Brava.

L’objectiu d’aquest dispositiu policial ha sigut prevenir i detectar delictes relacionats amb l’explotació laboral. A més, en l’operatiu s’ha identificat a 27 persones estrangeres per saber si tenien els papers en vigor. En una de les inspeccions s’han trobat amb una persona que tenia un decret d’expulsió en vigor.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil s’ha emportat una gran quantitat de productes d’estètica per incomplir amb la normativa fiscal. A més, Inspecció del Treball ha obert un expedient contra un dels establiments per tenir treballadors sense donar d’alta. Per últim, a Platja d’Aros’ha trobat una víctima i el seu agressor, que tenia una ordre d’allunyament en vigor. La policia local s’ha fet càrrec d’aquest últim cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia