Successos

La Guàrdia Urbana de Barcelona deté el presumpte autor de l’atac a dos sense sostre durant la revetlla

És un home conegut entre el col·lectiu i els Mossos es fan ara càrrec de la investigació

També busquen els autors de la mort d’un home amb arma blanca

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el presumpte autor de l’atac a dos sense sostre aquest divendres a l’avinguda Drassanes de Barcelona, als que hauria ruixat amb líquid inflamable. El tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, havia informat inicialment d’una única víctima però en són finalment dos, una parella de persones sense sostre. Les ferides que han patit són lleus i ells mateixos han pogut demanar ajuda als serveis sanitaris. Gràcies a la descripció que han donat a la policia, la Guàrdia Urbana ha localitzat el presumpte autor també a la zona de Drassanes, poc abans de les 11 h. Es tractaria d’un home conegut entre el col·lectiu dels sense sostre. Els Mossos es fan ara càrrec de la investigació dels fets.

Investiguen la mort d’un home amb arma blanca

El tinent de l’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha informat aquest divendres de la mort d’un home per arma blanca i de l’intent d’homicidi a una dona sense sostre a Barcelona durant la nit de Sant Joan. En una atenció als mitjans al matí, Batlle ha explicat que els Mossos d’Esquadra estan investigant l’atac mortal a un home de 41 anys al carrer Lleida, prop de Montjuïc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia