Punt divers

L'alcaldessa de les Preses i l'alcade de la Vall d'en Bas es reuneixen per arribar a una proposta consensuada sobre la variant

COMARQUES GIRONINES

Aquest dijous al matí, tal com estava previst, l'alcaldessa de les Preses, Esther Pagès (PSC), i l'alcalde de la Vall d'en Bas, Miquel Calm, han mantingut una trobada per arribar a una proposta consensuada sobre el traçat que hauria de tenir la futura variant de les Preses de l'eix Vic-Olot. Tot i que aquest dijous no ha trascendit cap detall de la reunió, la Vall d'en Bas ja es va posicionar clarament per la construcció d'un túnel per la muntanya de Marboleny, mentre que les Preses prefereix un fals túnel pel mig de la vall. Fa unes setmanes, els responsables de Carreteres de la Generalitat, també van mostrar-se a favor d'aquesta segona opció, però van accedir a la petició de l'alcalde de la Vall d'en Bas de fer un estudi d'impacte per a cada una de les dues opcions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.