Successos

Un nou tiroteig deixa almenys dos policies ferits a Filadèlfia

Els fets s’han produït en un acte per celebrar el Dia de la Independència

Encara no s’han efectuat detencions

Es produeix després d’una matança a Chicago que ha provocat almenys sis morts

Almenys dos policies han resultat ferits aquest dilluns a la nit en un nou tiroteig durant l’espectacle dels focs artificials de la celebració del 4 de juliol pel Dia de la Independència a Filadèlfia, Estats Units.

Les autoritats nord-americanes han explicat que un policia ha resultat ferit al cap i un altre agent, membre de la brigada antibombes del comtat de Montgomery, ha rebut un tret a l’espatlla dreta, tal com ha informat el canal local CBC Philly.

El tiroteig s’ha produït al bloc 2.500 del carrer Spring Garden, al voltant de les 21.45 hores (hora local). Tots dos agents han estat traslladats a l’Hospital Universitari Jefferson en condició estable, segons fonts policials.

Una gran multitud de persones que estaven reunides per gaudir d’un concert i un espectacle de focs artificials a Party on the Parkway s’ha allunyat corrent del lloc dels fets mentre la policia ha evacuat ràpidament la zona.

De moment, no s’ha informat de cap detenció i la policia no ha aclarit les causes dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia