Successos

Detingut un home per la seva presumpta relació amb la mort d’un altre després d’una baralla a Masarac

La víctima presentava ferides compatibles amb les d’una arma blanca

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Masarac un home de 26 anys per la seva presumpta relació amb la mort d’un altre. Al voltant de les 9 del vespre, agents de la comissaria de Figueres van rebre l’avís d’una baralla a la via pública que s’estava produint al municipi. Segons ha confirmat l’ACN, hauria estat un testimoni el que hauria avisat els agents. Quan aquests van arribar al lloc, van constatar que hi havia un home que presentava ferides compatibles amb les causades per arma blanca. Des del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van assistir la víctima, que finalment va morir. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació i han arrestat el presumpte autor dels fets .

Segons fonts properes al cas, víctima i detingut vivien a la mateixa casa amb altra gent –de fet, compartien habitació- i eren d'origen subsaharià. Tots dos treballaven de temporers a la zona. Per causes que es desconeixen, van iniciar la disputa aquest dimarts i quan dimecres la víctima va arribar a casa, van tornar a discutir i l'agressor li va assestar una ganivetada. Van ser els companys de pis els qui van avisar els serveis d'emergències i van intentar baixar la víctima al pis de baix, però quan el SEM hi va arribar ja no va poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos van detenir el presumpte autor al mateix carrer. Duia el ganivet amb el qual l'hauria apunyalat. El detingut està pendent de passar a disposició judicial en els propers dies. La Divisió d’Investigació Criminal s’han fet càrrec del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia