Successos

Presó sense fiança per al jove acusat de matar-ne un altre a Masarac

La causa queda oberta com a cas d ’assassinat i no d’homicidi perquè hi va haver premeditació

El titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de Figueres (Alt Empordà), en funcions de jutjat de guàrdia, ha decretat aquest dissabte l’ingrés a la presó, comunicada i sense fiança per al jove acusat de matar-ne un altre en una discussió dimecres passat a la localitat altempordanesa de Masarac.

La causa, segons que ha informat aquest dissabte el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ha quedat oberta com un cas d’assassinat i no d’homicidi en entendre’s que va haver-hi premeditació en l’acció de l’acusat.

El jove D.O.B., de 26 anys, va ser detingut dimecres a la nit acusat d’apunyalar mortalment D.M.T., de 29 anys, amb el qual compartia habitació. Tots dos són de nacionalitat gambiana.

L’ordre d’empresonament explica que els dos havien discutit la vigília, sobre les tres de la tarda, per un tema de convivència derivat d’unes peces de roba que l’acusat va deixar a l’habitació el dia 29.

Després d’aquesta discussió, l’acusat va esperar la víctima dimecres a la nit i li va clavar a l’habitació on vivien un ganivet de cuina de quinze centímetres que tenia amagat, causant-li la mort amb una única ganivetada.

Tots dos, que no tenien antecedents penals, compartien habitació en una casa del carrer Mont, a Masarac, on estaven censats més d’una desena d’immigrants temporers que es dediquen a recollir raïm en camps de la zona en època de verema.

El jutge ha decretat la presó provisional per a l’acusat per la naturalesa del delicte que se li imputa i el risc de fugida en cas de deixar-lo en llibertat condicional, segons la interlocutòria dictada aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia