Punt divers

La Federació de l'Ebre d'ERC presentarà els alcaldes de l'Aldea i la Fatarella a les llistes pel Congrés i el de Flix al Senat

TERRES DE L'EBRE

El Congrés Regional que la Federació de l'Ebre d'ERC que ha de tenir lloc aquest dissabte al Perelló, ha de ratificar la presentació a les llistes electorals de la formació al Congrés dels Diputats dels alcaldes de l'Aldea, Daniel Andreu, i l'alcaldessa de la Fatarella, Carme Pelejà, així com de l'actual alcalde de Flix, Pere Muñoz, al Senat. La proposta dels noms dels candidats de les Terres de l'Ebre serà un dels punts centrals de debat en l'ordre del dia, que també haurà d'aprovar l'informe de gestió i econòmic del president de la Federació, Gervasi Aspa, la diputada Marta Cid donarà comptes de les gestions a Barcelona i Madrid d'assumptes que afecten el territori. Al congrés, que tindrà una durada de tres hores, està prevista la presència dels regidors d'Esquerra a les Terres de l'Ebre, els representants del Govern de la Generalitat al territori, el diputat provincial i la diputada al Parlament de Catalunya, així com el secretari de Turisme del Govern de la Generalitat, Emili Valdero (que coordinarà una jornada de treball sobre el desenvolupament turístic del territori).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.