Successos

Detenen quatre persones per la mort d’un jove que van trobar semienterrat a Albesa

Està previst que passin dijous a disposició judicial als jutjats de Balaguer

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts quatre persones relacionades amb el cas de la mort d’un jove de 22 anys d’origen nigerià que va aparèixer semienterrat a Albesa, a la Noguera, el 13 d’octubre de 2021. El cos va ser trobat casualment arran d’uns moviments de terra al costat del riu Noguera Ribagorçana i estava en avançat estat de descomposició. Inicialment no se’l va poder identificar i no va ser fins al passat mes de juliol que la Divisió de Policia Científica dels Mossos, en col·laboració amb l’IMELEC, van aconseguir determinar la identitat de la víctima gràcies al seu perfil genètic. La família del noi, veïna de Lleida, en va denunciar la desaparició a l’octubre. Els detinguts passaran dijous a disposició judicial a Balaguer.

L’autòpsia preliminar que es va fer al cadàver va apuntar que es tractaria d’una mort violenta, que la víctima era un home de complexió molt prima i que hauria mort per un traumatisme cranial. El cas es troba sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia