Successos

País Basc

Detenen la presumpta segrestadora d’un nadó a Bilbao

L’Ertzaintza la localitza poc abans de les onze del matí al barri de Zorrotza

El petit ha estat localitzat aquest matí a la porta d’un pis del barri de Santutxu

L’Ertzaintza ha arrestat aquest dijous la jove que presumptament ha segrestat aquesta nit un nadó a l’Hospital de Basurto, a Bilbao, segons ha confirmat el departament basc de Seguretat.

La policia basca ja havia identificat la sospitosa,  de 24 anys, gràcies a les càmeres de seguretat del centre sanitari. L’operatiu policial ha aconseguit localitzar-la i detenir-la cap a tres quarts d’onze dle matí a la plaça d’Azoka, al barri bilbaí de Zorrotza, on era amb una amiga, han indicat fonts de la investigació.

Després de l’arrest, efectius policials han anat al pis de la dona al barri de Santutxu per escorcollar-lo.

Segons han explicat veïns del mateix barri, la jove havia comentat a coneguts que estava embarassada i que havia comprat roba i una cadireta de nadó.

Els fets han passat aquesta nit de dimecres a dijous. Cap a les nou la dona ha entrat a l’hospital i ha realitzat diversos intents d’endur-se un nounat, sense èxit, fins que finalment ho ha aconseguit i ha fugit amb el petit.

El nadó ha estat localitzat aquest matí a l’estora d’un pis de la plaça del Carmen, al barri de Santutxu, després que la dona ha picat el timbre i ha fugit.

El nen, en aparent bon estat de salut, ha estat evacuat en ambulància a l’hospital, on ja ha estat retornat als seus pares, ha confirmat la consellera basca de Salut, Gotzone Sagardui.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia