Punt divers

Una de les parelles d'àligues perdigueres del Garraf deixa de covar els dos ous mentre que la segona continua prosperant

ZONA METROPOLITANA

La primera parella d'àliga perdiguera del parc del Garraf que va pondre dos ous a principis de febrer, ha deixat de covar-los després que el mascle abandonés el niu. Tot i això, la segona de les parelles d'àligues, que va pondre un ou el 2 de febrer, continua covant-lo i es preveu que el primer poll pugui néixer en menys de dues setmanes, ja que la incubació acostuma a tenir una durada d'uns 40 dies. Així mateix, la tercera parella del parc del Garraf encara no ha post ous però, segons els biòlegs, encara podria criar ja que es tracta de dos exemplars que, tradicionalment, ja s'han reproduït més tard. Durant el 2007, al parc del Garraf van néixer quatre àligues perdigueres de les que s'emmarquen dins el programa de seguiment i conservació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.