Successos

successos

Un cotxe atropella mortalment un home de 84 anys a Mataró i fuig del lloc dels fets

Detingut el presumpte autor de l’atropellament mortal

El sinistre s’ha produït al quilòmetre 2,2 de la BV-5031, de la capital del Maresme a Sant Andreu de Llavaneres

Un home de 84 anys ha mort atropellat aquest dilluns a Mataró per un cotxe que ha fugit del lloc dels fets, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 07.48 hores al quilòmetre 2,2 de la BV-5031, que connecta la capital del Maresme amb Sant Andreu de Llavaneres.

Per causes que encara s’estan investigant, un vehicle hauria atropellat un vianant i aquest ha mort. Es tracta d’un home, M. C. M., de 84 anys i veí de Mataró. Els Mossos d’Esquadra informen que el vehicle hauria fugit del lloc dels fets i han obert una investigació per poder identificar el conductor.

Amb aquesta víctima, ja són 156 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, l’accident ha obligat a donar pas alternatiu a la BV-5031 a Mataró.

Fonts de la investigació han manifestat que elpresumpte autor de l’atropellament ocorregut a primeres hores d’aquest dilluns ha pogut ser identificat i detingut pels Mossos d’Esquadra després d’haver fugit després d’atropellat la víctima.

Segons han informat fonts de la policia catalana, el detingut és un home de 27 anys que hauria atropellat l’ancià quan aquest caminava per una carretera secundària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia