Successos

Actes vandàlics a Vilademuls

Talen uns arbres per tal que caiguin a sobre d’un dipòsit d’aigua i a l’interior d’un cementiri

La localització de cinc arbres talats els darrers dies amb la intenció que caiguessin sobre uns equipaments municipals ha causat la indignació a Vilademuls. Els veïns han trobat, d’una banda, tres arbres serrats que s’havien precipitat sobre el dipòsit municipal d’aigua de Sant Baldiri, al poble de Galliners, l’estructura del qual es va veure afectada. Tot i els desperfectes que van produir els impactes, sortosament –van indicar ahir a l’Ajuntament– no hi ha hagut pèrdues d’aigua.

D’altra banda, en dos dies posteriors van ser talats tres i dos arbres, respectivament, de l’exterior del cementiri del poble de Vilademuls. En aquests casos, van haver d’avisar els bombers per tal que retiressin els troncs sense fer malbé els murs del recinte. L’Ajuntament ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, que n’estan investigant l’autoria. Segons el consistori, no es descarta que sigui obra d’un sol individu, que hauria fet servir una motoserra. Les mateixes fonts indiquen que és clara la intenció de malmetre el dipòsit i les parets del cementiri, atès que l’autor va fer les incisions als troncs de manera que la caiguda es produís cap a aquells objectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia