Successos

Apaguen l’incendi que ha afectat dues naus industrials a Lliçà de Vall

El foc es va declarar divendres al vespre al polígon dels Batzacs

Les construccions adjacents han estat precintades com a mesura de precaució

Els Bombers de la Generalitat han donat per apagat aquest dissabte a la tarda l’incendi que ha cremat dues naus industrials al polígon Els Batzacs de Lliçà de Vall (Vallès Oriental).

El foc s’ha declarat cap a les vuit del vespre de divendres i cap a dos quarts de sis de la tarda d’aquest dissabte ha quedat “completament controlat”.

El cos d’emergències hi ha treballat en un primer moment amb fins a 14 dotacions i aquest dissabte hi ha mantingut 6 dotacions per revisar fumaroles i repassar les zones calentes. Les tasques d’extinció ja han acabat i els efectius es retiren aquesta tarda.

Segons els Bombers, el foc ha afectat directament dues naus dedicades al tractament de plàstics, que han quedat força malmeses. Com a mesura de precaució les construccions adjacents han estat precintades per si les parets laterals de les naus cremades acaben col·lapsant i hi ha projeccions de runa cap a aquestes.

Cap persona ha resultat afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia