Successos

S’incendia un autobús urbà a Blanes

El foc s’ha declarat quan el vehicle ja no portava passatgers i cap persona ha resultat ferida, però ha calgut evacuar un edifici

Un autobús urbà de Blanes ha quedat totalment calcinat aquesta tarda, en incendiar-se quan ja no portava passatgers i es dirigia a les cotxeres, per causes que es desconeixen. Diversos vehicles d’emergència han intervingut en les tasques d’extinció del foc, que no ha causat danys personals però ha obligat a evacuar els veïns d’un edifici de la zona comercial del Pla Parcial Costa Brava.

Fonts de l’Ajuntament han explicat que, pels volts de les 16.45h, quan l’autobús passava pel mercat de Mas Enlaire, un policia local ha vist que li sortia fum de la part posterior. Alertat el xofer, ell i l’agent han fet un primer examen i han decidit seguir la ruta fins a la cotxera. Al cap de poc, però, han hagut de parar perquè han començat a sortir flames, que no han pogut apagar amb els extintors disponibles. Posteriorment han arribat els bombers, que no han pogut evitar la total destrucció de l’autobús per les flames. L’incident ha mobilitat cinc camions dels Bombers, dues patrulles i quatre motocicletes de la Policia Local, quatre vehicles dels Mossos d’Esquadra i membres de Protecció Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia