Successos

crims

El jutjat ja ha tret l’ADN al nou imputat pel cas Jubany

Santiago Laiglesia, el sospitós per la mort d’Helena Jubany, ja ha estat sotmès a l’extracció de mostres d’ADN, tal com va ordenar el jutjat de Sabadell que instrueix la causa per l’assassinat de la bibliotecària de Sentmenat, que va ser llençada, drogada i encesa, daltabaix d’un bloc de pisos de Sabadell el 2001. Les mostres es van agafar a Laiglesia dilluns passat, tot i que la seva defensa va presentar un recurs contra la diligència ordenada pel jutge argumentant que no estava garantida la cadena de custòdia del jersei de la víctima del qual ara s’han pogut extreure mostres d’ADN.

El jutge va ordenar que es tornés a imputar Laiglesia (primer sospitós de la causa) després de fer proves d’ADN a l’altre imputat, Xavier Jiménez, que van resultar negatives. Ara les mostres extretes a Laiglesia es compararan amb els perfils d’ADN masculí que es van trobar en la roba, però també als hisops extrets del cos de la víctima. Xavier Jiménez continua imputat perquè se’l considera autor d’algun dels anònims que va rebre Helena Jubany. Víctima i imputats eren membres de la Unió Excursionista Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia