Successos

Desarticulat un grup dedicat al cultiu de marihuana a Lleida

Els Mossos detenen una vintena de persones, set de les quals ingressen a presó

S’han intervingut 4.000 plantes repartides en onze plantacions

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup especialitzat en el cultiu de marihuana que operava en diferents comarques de Lleida. En el marc d’una investigació iniciada l’any passat, han estat detingudes una vintena de persones, de les quals set han ingressat a presó. Segons fonts del cos, el grup disposava d’una estructura molt definida i dissenyada per controlar plantacions de marihuana en diverses naus industrials, locals i pisos. En total, s’han intervingut 4.000 plantes repartides en les onze plantacions desmantellades.

Les detencions es van produir el 28 de febrer passat en un dispositiu policial amb quinze entrades i escorcoll en naus industrials, locals i domicilis a les poblacions de Lleida, Bellvís (els Arcs), Tàrrega, Verdú, Guimerà, Artesa de Lleida, Torregrossa i Alfarràs, onze de les quals destinades al cultiu i quatre en domicilis. Tot i que finalment es van detenir 20 persones, el nombre d’investigats ascendia a 33.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia