Successos

SuCCESSOS

Robatori amb força en una perruqueria a Blanes

Els Mossos van detenir dos homes de 18 i 20 anys com autors

Els van enxampar quan fugien, gràcies a la col·laboració ciutadana

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Blanes van detenir el dia 18 de març, a Blanes, dos homes de 18 i 20 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Pels volts de les tres de la matinada del dia 18 de març es va perpetrar un robatori amb força en una perruqueria de Blanes. Els Mossos van rebre l’avís per part d’uns testimonis. Quan van anar a fer comprovacions, es van trobar amb la persiana pujada i el vidre d’accés de l’establiment trencat, però els lladres ja no es trobaven al lloc. Gràcies a la col·laboració ciutadana la policia va poder saber la direcció de fugida.

Durant la recerca van localitzar dos joves amagats darrere d’uns vehicles estacionats, els quals en veure’s sorpresos van fugir corrents, mentre anaven llençant objectes pel camí. Fruit de la recerca de diverses patrulles es van poder localitzar i detenir els dos lladres. El primer d’ells en un carrer proper a l’establiment, però el segon es va escapar i va ser detingut més tard a la platja després d’una llarga persecució a peu.Els policies van recollir una gorra, una tauleta i una ronyonera amb 130 euros en bitllets i monedes provinents del robatori. Posteriormenti, refent el trajecte els policies també van recuperar dos calaixos de la caixa enregistradora llençats en un carrer.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el mateix dia a disposició davant el jutjat en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia