Successos

Troben un cadàver mutilat en una caseta d’Ullà

S’està investigant si les parts que li faltaven se les va menjar el seu gos Rottweiler que era a la caseta

Els Mossos d’Esquadra i el jutjat de la Bisbal estan investigant el cas d’un cadàver en avançat estat de descomposició i amb parts menjades que va ser trobat dimecres en una caseta abandonada dels afores d’Ullà. Tot i que es dóna com a probable que la víctima ha de ser Alfonso Leras, un rodamón que vivia a la caseta, serà difícil certificar la identitat perquè a l’escena no hi havia cap documentació i al cos només li quedava una mà, de la que s’intentaran extreure les empremtes necrodactilars. Els investigadors treballen també per establir la causa i les circumstàncies de la mort. Tot i la mutilació del cadàver no es descarta que es tracti d’una mort natural i que amb posterioritat a la mort el seu gos, un Rottweiler, s’hagués menjat fragments del cos. Tant Alfonso com el seu gos eren coneguts dels veïns que, precisament es van estranyar perquè feia dies que no el veien a ell i , en canvi, veien el gos, a qui donaven menjar, que anava i venia de la caseta. Estranyats per veure només el gos i a ell no, van decidir anar a la caseta i es van trobar el cos de l’home, que, podia fer un mes i mig que era mort.

En la inspecció de la caseta no es va trobar cap document però els veïns tenien constància que Alfonso va perdre la cartera i els seus papers quan hi va haver la riuada a causa del temporal Glòria. L’home havia viscut en aquesta caseta ja fa temps, però després es va traslladar a una casa ocupada, i però en no avenir-se amb els altres ocupants, va tornar a la caseta amb el seu gos. El Rottweiler era assegut a llit quan va arribar a la comitiva judicial però no es va mostrar manyac i no va tenir cap reacció violenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia