Punt divers

L'Ajuntament de Lladó veu 'injust' les tres hores d'espera per aixecar el cos de la nena i denunciarà el jutjat de guàrdia

COMARQUES GIRONINES

L'Ajuntament de Lladó presentarà, la setmana vinent, una denúncia contra el jutjat de guàrdia per l'espera de prop de tres hores abans que el jutge autoritzés l'aixecament del cadàver de la nena de dos anys i mig, que la tarda del dimarts, va morir atropellada pel vehicle dels seus pares. Segons l'alcalde de Lladó, Joan Fàgrega, és 'injust' i 'injustificable' el 'retard' tenint en compte la proximitat d'aquest municipi respecte Figueres i les bones comunicacions per carretera. Des del consistori s'ha volgut deixar uns dies de marge abans d'iniciar aquesta acció perquè, segons ha dit el seu alcalde, tot el poble estava 'consternat' i estaven a l'espera de les investigacions dels Mossos d'Esquadra sobre les circumstàncies de l'accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.