Punt divers

L'alcalde de Canet de Mar ordena aturar les obres del teatre Odeon fins que s'aclareixin les causes de l'accident mortal

ZONA METROPOLITANA

L'alcalde de Canet de Mar, Joaquim Mas, ha ordenat l'aturada de les obres de rehabilitació del teatre Odeon fins que s'aclareixin les causes de l'accident en què aquest dimecres al matí ha mort un operari, segons han explicat fonts municipals. La víctima mortal és Titos C., de 28 anys, veí de l'Hospitalet de Llobregat i de nacionalitat peruana, segons han explicat els Mossos d'Esquadra. L'accident ha passat al voltant de dos quarts de dotze del migdia quan s'ha enfonsat part del terra del teatre, que està sent rehabilitat, i li ha caigut al damunt a la víctima que estava treballant en una rasa. L'Odeon és un antic teatre situat a la plaça Colomers. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions de bombers. Els Mossos d'Esquadra han tramès l'expedient al Jutjat de Guàrdia i a la Inspecció de Treball per determinar si hi ha responsabilitats laborals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.