Punt divers

Llavorsí estrena centre cívic

ALT PIRINEU I ARAN

L'Ajuntament de Llavorsí ha posat en marxa un centre cívic, equipament destinat a ampliar l'oferta cultural, social i de lleure del municipi. El centre cívic situat al carrer de la Farga és una instal·lació on conviuen diferents espais com ara els destinats a les projeccions, als jocs, a l'estudi, a les exposicions, als tallers i a les xerrades i conferències. L'alcalde Joan Ordi ha destacat la voluntat de que tots els habitants de la població facin aportacions i que amb la seva participació activa donin vida i sentit al nou centre cívic. Així mateix ha manifestat el desig que la instal·lació sigui utilitzada per la resta de veïns de la comarca fet que ajudarà a fomentar l'intercanvi d'experiències.

El centre cívic de Llavorsí s'ha fet realitat gràcies a l'esforç del consistori i les ajudes en forma de subvenció de la Direcció General d'Arquitectura i Paisatge i fons del PUOISC. Es centre cívic ja funcioni a ple rendiment amb una persona encarregada de la seva dinamització i amb un programa d'activitats i horaris establerts per a que tothom pugui gaudir-ne i fer-ne un bon ús.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.