Punt divers

Nadal avisa als ajuntaments de Palamós i Calonge que les reivindicacions en el desdoblament de la C-31 'arriben tard'

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha avisat aquest diumenge als ajuntaments de Palamós i Calonge que les seves reivindicacions en el desdoblament de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós 'arriben tard'. Calonge reclama dues entrades més al municipi i Palamós no està d'acord que s'usi el puig d'en Xifre com el punt d'extracció d'àrids per a la nova autovia, que va començar a construir-se el passat 30 de març, tindrà 12 quilòmetres de longitud i costarà 67,4 MEUR. 'Jo crec que tots han fet tard. La carretera ha començat, està adjudicada i el projecte està aprovat', ha comentat Nadal durant la inauguració de l'escultura de pedra 'La Flama' a Tortellà (Garrotxa).

'A més, el Departament de Medi Ambient ha informat favorablement al préstec de terres que es preveu al puig d'en Xifre', ha recordat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, que, no obstant, ha estès la mà a l'Ajuntament de Palamós. 'Li hem dit al consistori que si ens proporciona una alternativa estem en disposició d'ajudar i escoltar perquè també entenem la seva preocupació', ha assenyalat Nadal. Pel que fa a l'Ajuntament de Calonge, des de l'inici del projecte demana que es construeixin dues entrades més, a part de la que ja hi ha prevista. Concretament en les seves al·legacions demana un enllaç al tram del mas Vilà, que connectaria amb Torre Valentina i la urbanització de mas Ros; i un altre a la zona del cementiri.O sigui, una d'anterior i una de posterior a la que ja hi ha prevista. 'Crec que Calonge també ha fet tard però anirem treballant perquè el desdoblament de Platja d'Aro a Palamós sigui una digna continuïtat de la carretera de Maçanet de la Selva a Platja d'Aro', ha insistit el conseller del DPTOP. 'Una autovia de la qual ja hi ha molta gent que se'n beneficia, exactament igual com del tram desdoblat entre Palamós i Mont-ras', ha finalitzat Nadal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.