Punt divers

Molló farà millores a la la pista poliesportiva i la piscina

COMARQUES GIRONINES

Molló (Ripollès) invertirà 7.500 euros d'un fons extraordinari de la Diputació de Girona per arreglar la zona esportiva del municipi. Els diners serviran per arranjar la pista poliesportiva i la piscina municipal, segons han explicat des de l'Ajuntament d'aquest municipi. En el cas de la zona de la pista poliesportiva és renovaran les porteries de futbol sala i les cistelles de bàsquet perquè les actuals es troben en molt mal estat. En aquest espai també s'instal·larà una xarxa de tennis i un espai per la pràctica del tennis taula. A la piscina municipal s'han comprat elements com són flotadors salvavides, instruments de neteja o boies sureres.

Tant la pista poliesportiva com la piscina a estan situats a la zona del Serrat. A la pista s'hi poden practicar el futbol sala, el bàsquet i el tennis. La piscina municipal es va inaugurar l'agost de l'any 2006 i va ser un equipament molt reclamat pels veïns del municipi. La piscina compta amb dos vasos (un per adults i un per infants), una zona de gespa i una zona de vestidors-bar. Des de la seva creació s'han anat fent millores progressives a les dues instal·lacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.