Punt divers

Intenta robar en una casa de Torres de Segre i és detingut en xocar amb el cotxe quan intentava fugir

PONENT

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a la matinada un home de nacionalitat nord-americana i sense domicili conegut, Abidi A., després que intentés robar a l'interior d'una casa de Torres de Segre (Segrià). En ser enxampat pel propietari, el presumpte autor dels fets va fugir amb un vehicle que també havia estat robat aquella mateixa nit al mateix municipi però va poder ser interceptat per la policia després que el fugitiu s'encastés amb el cotxe que conduïa contra la tanca d'un habitatge també de Torres de Segre. Posteriorment, els Mossos van comprovar que l'home no tenia carnet de conduir i que conduïa sota els efectes de l'alcohol.

Aquesta matinada, un veí de Torres de Segre ha avisat els Mossos d'Esquadra en veure un home que havia accedit a l'interior del seu immoble. En ser sorprès pel propietari, Abidi A., hauria fugit del lloc amb un cotxe, segons fonts del cos. La policia l'ha interceptat ja que en el seu intent de fugida l'home s'ha encastat contra la tanca d'una casa.

Els Mossos han observat que Abidi A. no tenia permís per conduir i, a més, presentava símptomes d'anar begut. En la prova d'alcoholèmia, el detingut ha donat un resultat de 0,71 mg/l en aire expirat. Els agents també han vist que el cotxe amb que circulava l'home tenia la porta forçada i el pont fet. Segons fonts policials, el vehicle havia estat robat aquest mateix dijous a Torres de Segre.

Està previst que el detingut passi aquest dissabte a disposició judicial al Jutjat de Guàrdia de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.