Punt divers

Activada l'alerta del Transcat per l'accident d'una cisterna a Fonollosa

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, Cecat, ha activat a les deu i cinc minuts del matí l'alerta del Pla d'Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Ferrocarril i Carretera, Transcat, per l'accident que ha sofert un camió cisterna al quilòmetre 5,2 de la carretera BV-3008, al seu pas per la urbanització Canet de Fals, al municipi de Fonollosa (Bages). El camió, que ha bolcat al marge de la via, duia una càrrega de 1.000 litres d'hipoclorit sòdic, dels quals han fuitat uns 250. El producte ocupa tan sols uns 2 metres quadrats de superfície del sòl i no emet vapors.

Cap persona no ha resultat afectada com a conseqüència d'accident accident i el xofer del camió està del tot il·lès. Els Bombers de la Generalitat hi estan treballant amb 6 dotacions. Ja han contingut totalment amb sepiolita el bassal de producte, amb la qual cosa han evitat que arribi a la riera propera. En aquests moments estan transvasant a un altre camió el que ha quedat dins la cisterna.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.