Punt divers

Passa a disposició judicial el conductor de l'autocar accidentat a Bàscara

El conductor de l'autocar sinistrat aquest dilluns al matí a Bàscara en què una estudiant de 16 anys va perdre la vida ha passat aquesta tarda a disposició del jutge a Figueres. L'home va quedar detingut ahir a la tarda per una falta per imprudència greu amb el resultat d'una persona morta i diversos ferits. Les primeres conclusions de la investigació corroboren que l'home no volia prendre la sortida 5 i que havia dormit les hores preceptives. A l'autocar hi viatjaven 53 alumnes i sis monitors holandesos que anaven de viatge a Calella (Maresme). L'accident va tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts de set del matí quan el vehicle va bolcar a l'alçada de la sortida 5 de l' AP-7 en sentit sud.

El gruix dels estudiants ha passat la nit a l'hotel HTOP Calella Palace on tenien previst passar una setmana de vacances. A les tres de la tarda han marxat cap a l'aeroport Girona-Costa Brava, on han agafat un vol a les cinc de la tarda i, n'agafaran un altre a les vuit del vespre, que els portaran a casa. D'altra banda, continuen ingressades tres noies i un professor a l'hospital Trueta de Girona, segons dades de l'hospital. La resta de ferits ja ha rebut l'alta, tot i que alguns faran el viatge de tornada amb la cama o el braç trencat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.