Punt divers

Un dispositiu policial en la principal zona d'oci d'Osona acaba amb 24 sancions per alcoholèmia

El dispositiu policial 'Dissabte tranquil' que es va fer dissabte a la zona d'oci del polígon Mas Galí de Gurb (Osona) s'ha tancat amb 24 sancions per conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa. D'aquestes, nou han estat denúncies penals i quinze sancions administratives. Els punts de control policial també van cursar dues denúncies per portar estupefaents, una per possessió d'una arma prohibida al interior del vehicle i una sanció per conduir sense carnet. El dispositiu el van fer conjuntament els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Vic en la què és la principal zona d'oci d'Osona.

Aquest tipus de dispositius policials es fan periòdicament en les principals zones d'oci nocturn del país, segons han explicat des dels Mossos d'Esquadra. El d'aquest cap de setmana va tenir quatre punts de control d'entrada i tres de sortida en aquest polígon, situat a tocar del terme municipal de Vic. En els darrers anys, el polígon Mas Galí de Gurb ha anat centralitzant l'oferta d'oci nocturn de la comarca amb l'obertura de locals nocturns, discoteques i carpes estiuenques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.