Punt divers

Detenen dos homes per no auxiliar una motorista amb qui havien topat a Fortià

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos homes per no haver auxiliat una dona que viatjava amb un ciclomotor i amb qui haurien topat al quilòmetre 36,2 de la carretera C-252, al terme municipal de Fortià (Alt Empordà). Els dos detinguts -Mohamed B., de 26 anys, natural del Marroc i amb domicili a Figueres, i Abdelhak E, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres- van xocar amb la dona, a qui no van atendre, i posteriorment van abandonar el cotxe amb el qual van patir l'accident enmig de la carretera sense senyalitzar i amb els llums apagats. Un tercer turisme va xocar amb el vehicle abandonat, tot i que el conductor no va patir ferides.

El conductor que va xocar contra el cotxe abandonat va adonar-se tot seguit que a la carretera hi havia un ciclomotor accidentat i posteriorment els Mossos que es van desplaçar fins al lloc dels fets van veure una dona ferida greu, que va ser traslladada a un centre hospitalari per tal de rebre assistència sanitària. Segons els Mossos d'Esquadra, el vehicle abandonat pels dos acusats hauria encalçat el ciclomotor on viatjava la dona i seguidament Mohamed B. i Abdelhak E. haurien marxat dels lloc dels fets sense auxiliar-la.Després d'iniciar la investigació arran de l'accident, els mossos van constatar que el propietari del turisme abandonat no conduïa en el moment de l'accident i que en aquell moment el cotxe estava ocupat per dues persones.El conductor, Mohamed B, es va presentar a la comissaria de l'Àrea Bàsica Policial Alt Empordà - Figueres a quarts de set del matí i allà va quedar detingut per haver comès, presumptament, un delicte d'omissió del deure de socors. El mossos també li van imputar un delicte contra la seguretat viària, per haver creat un greu risc per a la circulació en deixar el seu cotxe abandonat. Posteriorment, els agents van identificar i detenir l'acompanyant, Abdelhak E, com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.