Punt divers

El socialista Francesc Ribes pren el relleu al republicà Francesc Moreres a l'alcaldia de Soses

PONENT

El fins ara regidor del PSC a l'Ajuntament de Soses (Segrià), Francesc Ribes, ha estat nomenat aquest divendres nou alcalde del municipi. Ribes ha pres el relleu al capdavant de l'alcaldia, tal com es va establir en el pacte de govern amb ERC després de les eleccions municipals del 2007. Francesc Ribes estat elegit en el ple d'aquest divendres amb sis vots a favor i tres abstencions. El nou alcalde ha definit algunes de les línies que marcaran la política municipal durant aquest segon període de la legislatura. Entre els objectius, Ribes ha destacat 'la tramitació administrativa del Pla d'Ordenació Urbanística, iniciat ja fa sis anys'.

El nou alcalde de Sosos ha destacat a més 'l'aprovació d'un polígon de gran superfície, necessari per al desenvolupament del municipi', així com 'la remodelació al 2009 de la sala del ball i de l'antic ajuntament com a Centre Cívic i Social'. Un altre eix que ha apuntat el nou alcalde serà 'el foment de l'activitat cultural i social del poble, incentivant la participació i així reforçar la nostra identitat'. A la sessió d'investidura hi ha assistit el senador del PSC-ECP per Lleida, Josep Maria Batlle, membres del Consell Comarcal del Segrià, així com de la Diputació de Lleida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.