Punt divers

Un foc en un magatzem d'embalatges de Fricorsa a Cornellà del Terri provoca una gran fumera sense més incidents

COMARQUES GIRONINES

Un foc en un magatzem d'embalatges de l'empresa càrnica Frigorífics Cornellà S.A (Fricorsa) de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany) ha provocat una intensa fumera en plena nit sense ocasionar cap més dany material ni personal. L'avís s'ha rebut a un quart de dotze, segons els Bombers de la Generalitat, que hi ha enviat cinc dotacions de diferents punts de les comarques gironines. El magatzem, d'uns setanta metres quadrats i amb un sostre baix, es troba una mica apartat de la fàbrica on en aquell moment hi havia uns dotze treballadors del torn de nit, que han pogut continuar la feina sense problemes.

Els bombers han apagat les primeres flames i després s'ha procedit a extreure els embalatges del magatzem per acabar d'extingir el foc i remullar bé la zona. Els propietaris de l'empresa, que han acudit al lloc tant bon punt han rebut l'avís, han explicat que ha estat l'encarregat del torn qui ha descobert el foc  i en poc temps han arribat els bombers. A dos quarts de dues de la matinada, encara hi estaven treballant.Alguns veïns també han alertat als bombers, al veure la intensa fumerola que desprenia el foc en plena nit i a tocar de la carretera de Banyoles a Girona, la C-66.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.