Els Mossos fan bufar un conductor de Ripoll aturat al voral, els cau desmaiat i l'han de dur a l'hospital

Curiosa incidència de trànsit. La nit de dilluns a dimarts, una patrulla dels Mossos que circulava per la C-17 va descobrir a l'altura de Montesquiu (Osona) un cotxe aturat que estava encarat en direcció a Vic i amb dos ocupants a dins. Els agents van anar a preguntar-los si els havia passat alguna cosa i els homes del cotxe els van dir que s'acostessin que ja els coneixien i van començar a fer gresca. Quan van ser a l'altura del cotxe, els Mossos van veure clar que els dos homes havien begut i van decidir fer la prova de l'alcoholèmia al que estava assegut al seient del conductor, un veí de Ripoll de 61 anys. Quan van obrir la porta, van haver d'aguantar l'home perquè no els caigués a terra. El van ajudar a posar-se l'embocadura de l'alcoholímetre a la boca i, tot i els problemes que tenia per bufar, van aconseguir fer-li la prova. Va marcar 1,19 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Mentre esperaven per fer-li la segona prova, que sempre es fa, l'home va tenir un defalliment, i va caure i va quedar com mort. Els mossos van optar per demanar una ambulància, que va traslladar l'home, amb símptomes evidents de tenir un coma etílic, fins a l'hospital de Vic, on no va recuperar la consciència fins hores més tard.

Un cop va estar recuperat, els mossos van anar a l'hospital per comunicar-li que li imputaven un delicte contra la seguretat del trànsit per haver marcat 1,19 en la prova de l'alcoholèmia. El veí de Ripoll, però, els va assegurar que no sabia de què li parlaven i que no recordava per què era a l'hospital, però va assegurar que no anava begut. El que no es podrà provar és que conduís, ja que els Mossos el van trobar aturat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.