Punt divers

Controlat i en fase d'extinció el foc que crema en una nau industrial de Castellgalí

El foc que crema aquest diumenge en una nau industrial situada al número 1 del carrer Costat del Pla de Castellgalí (Bages) està controlat i en fase d'extinció des de tres quarts de set de la tarda, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Han aconseguit aturar el foc, que ha afectat la nau principal de l'empresa, d'uns 5.000 metres quadrats. Ha cremat completament un camió mentre que d'altres s'han vist afectats parcialment. En un tancat de la mateixa nau han cremat residus tèxtils, encenalls de fusta i plàstic, així com maquinària industrial. L'estructura de la nau no s'han vist afectada, mentre la teulada ha patit afectació sense arribar a caure. Hi continuen treballant quinze dotacions.

Tot i que no hi ha hagut persones afectades, ja que l'empresa es trobava tancada, diferents efectius de Mossos d'Esquadra han treballat en el control d'accessos al polígon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.