Punt divers

Activen el Procicat per l'accident de Bàscara

La Direcció General de Protecció Civil ha activat a les set del matí la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya, Procicat, per l'accident d'autocar que s'ha produït poc després de les 6 del matí a la sortida 5 de l'AP-7, a l'altura de Bàscara (Alt Empordà). A l'autocar accidentat que anava a Calella (Maresme) hi viatjaven un total de 60 persones, entre nois i noies de 17 i 18 anys i professors, tots ells holandesos, i el conductor. A causa de l'accident una noia ha perdut la vida. Del total de ferits, vuit han estat evacuats a l'Hospital Trueta de Girona, dos dels quals en estat greu i 6 amb ferides de diversa consideració.

Onze adolescents més, en estat més lleu, han estat traslladats a l'Hospital de Figueres, i la resta, il·lesos, han estat acollits a l'hotel Palace de Calella (Maresme). Segons el Servei Català de Trànsit l'AP-7 no està tallada, però sí la sortida 5 de l'Escala en sentit sud. Bombers de la Generalitat han desplaçat fins a la zona del sinistre, 20 dotacions terrestres per treure una quinzena d'atrapats de l'autocar accidentat. També s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra i serveis sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.