Successos

successos

camp i ebre

Detingut l'acusat d'atracar tres bancs en tretze dies

Va assaltar la Secció de Crèdit d'Arrossaires del Delta de l'Ebre de Camarles i dues sucursals de La Caixa del Camp

Els Mossos han localitzat tres còmplices més

Dues sucursals de La Caixa del Camp de Tarragona van ser, a finals del mes passat, l'objectiu d'un actiu atracador de bancs, que tan sols tretze dies abans ja havia assaltat la Secció de Crèdit d'Arrossaires del Delta de l'Ebre de Camarles. Pels volts de les nou del matí del 14 de gener, l'home, de 35 anys, va irrompre en aquesta darrera entitat del Baix Ebre armat amb una navalla i va amenaçar una de les treballadores. Després d'apoderar-se d'un botí d'uns 4.500 euros, va pujar al seient del copilot d'un turisme que l'estava esperant a l'exterior, i amb el qual va fugir, juntament amb dos còmplices.

El mateix dia del succés, els Mossos d'Esquadra de l'àrea territorial d'investigació (ATI) de l'Ebre van aconseguir identificar la conductora de l'automòbil. Es tracta d'una veïna de Deltebre, de 31 anys, a qui els agents van arrestar al migdia per la seva implicació en l'atracament. Instants després, a més, els efectius van enxampar un jove de 26 anys, també resident a Deltebre, pel mateix delicte. Tot i aquestes ràpides detencions, però, la policia de la Generalitat sabia que cap d'ells era l'autor material de l'assalt, qui va tornar a actuar el dia 26. En aquesta ocasió, el sospitós va accedir a l'entitat de La Caixa de Vinyols i els Arcs, on va intimidar amb una arma blanca l'únic empleat que hi havia a l'oficina, el qual li va acabar donant 600 euros.

Només 24 hores després, es van tornar a tenir notícies del suposat delinqüent, que, seguint el mateix modus operandi, es va endur 600 euros més de La Caixa de Vilallonga del Camp, malgrat que ell en reclamava 6.000. En aquests dos últims casos, les imatges de les càmeres de videovigilància incriminaven clarament el principal sospitós, que també va ser reconegut per les víctimes. Un cop obtinguda la seva identitat, els agents de l'ATI de la regió policial del Camp van muntar un dispositiu especial per enxampar-lo que va donar el fruit el mateix dia 27 a la tarda, ja que tant ell com un altre còmplice van ser detinguts a Reus. Amb tot, el responsable dels tres robatoris va prestar declaració davant del jutge, que va decretar el seu ingrés provisional a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.