Successos

robatoris a explotacions agrícoles

Més efectius dels Mossos per reforçar la seguretat

Unió de Pagesos no descarta tornar a crear patrulles de vigilància com a conseqüència que s'hagin intensificat els robatoris a explotacions agràries de les comarques del Tarragonès i el Baix Camp (a municipis com la Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp, el Morell i la Selva del Camp). No obstant això, de moment el sindicat prefereix deixar treballar els Mossos d'Esquadra, que s'han compromès a reforçar la seguretat i augmentar el nombre d'efectius per controlar els camins confluents en camps agrícoles. “Hi ha voluntat per totes les parts, i estem en contacte permanent”, va explicar ahir Josep Maria Coll, coordinador territorial de Tarragona d'Unió de Pagesos, quan va sortir de la reunió que es va mantenir a tres bandes entre el sindicat, la delegació del govern i la policia de la Generalitat. En les últimes tres setmanes han crescut els delictes i als pagesos afectats se'ls han robat cultivadores, màquines de plegar avellanes, aixetes de coures, tractors i altres materials.

Cal recordar que fa un any l'onada de robatoris en explotacions agrícoles va obligar els pagesos a muntar patrulles de vigilància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.