Successos

Un mort a la variant de Girona i tall de trànsit a l'Alt Empordà pel xoc d'un camió

Un jove de Monells va morir ahir en col·lidir el turisme que conduïa contra un camió a la variant de Girona

Un camió topa contra un arbre a Pont de Molins

L'N-II va tornar a ser l'escenari ahir de dos accidents greus, un d'ells mortal, ahir en el tram de les comarques gironines.

Abans d'un quart de set del matí, un xoc frontal entre un camió i una cotxe al quilòmetre 712, a la variant de Girona, va provocar la mort del conductor del turisme, Pol Regencós Subirana, de 18 anys i veí de Monells. El xoc es va produir entre un camió que circulava en direcció cap a Barcelona i el cotxe de la víctima, que ho feia en direcció nord. De resultes de la trompada, el conductor del cotxe va morir a l'acte. Bombers, Mossos d'Esquadra, serveis sanitaris i la Policia Local de Girona van ser al lloc de l'accident per restablir la normalitat del trànsit, ocupar-se que el servei de grues retiressin els vehicles i fer l'atestat. Aquest és el primer accident mortal que es registra a les comarques gironines durant el mes de març. El darrer accident mortal es va produir el dia 19 de febrer a Massanes, en una carretera comarcal, la víctima del qual va ser una dona de 79 anys. Abans, el 3 de febrer, hi va haver un altre accident mortal, aquest cop també a l'N-II, a Vilamalla, quan un camió es va encastar contra una empresa i va morir el camioner. El 30 de gener, a Sils, també a l'N-II, en un tram d'obres, a pocs metres del lloc on ahir es van concentrar els alcaldes, van morir dos joves de Vidreres.

Ahir al matí, es va produir un altre accident a l'N-II. Un camió va sortir de la via de Pont de Molins i va xocar contra un arbre. Aquest accident no va ocasionar víctimes però sí que va provocar incidències viàries, ja que la carretera es va haver de tallar mentre els operaris feien les tasques per poder desencastar el camió de l'arbre.

LA XIFRA

20
dies
feia que no es registrava cap accident mortal a les comarques gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.