Successos

tribunals

sentència

Presó per a un banquer que va robar als clients

L'Audiència de Lleida va imposar ahir una pena de tres anys de presó al banquer que es va apropiar de 464.000 euros de tres clients de l'entitat on treballava. L'home, de 51 anys i veí de Bellpuig, va acceptar la seva responsabilitat en els fets i les parts van arribar a un acord que va evitar el judici.

Els fets van ocórrer entre els anys 2008 i 2010, quan l'acusat era treballador de Fibanc (actualment Banc Mediolanum). L'home duia a terme tot un seguit de moviments bancaris per ocultar el frau i les víctimes no se'n van adonar fins al 2011.

L'acusat, que va ser contractat l'any 2007 per l'entitat bancària per promoure productes financers, d'inversió i d'assegurances a Lleida, va proposar a les víctimes invertir els seus diners en diversos fons prometent-los uns bons rendiments.

A més, els enviava documents oficials del banc manipulats per fer veure que tot era correcte, imitant fins i tot la signatura d'un alt càrrec del banc i d'un dels clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia