Successos

Presó per haver tallat al coll una dona en una baralla

El jutge de guàrdia va ordenar ahir presó provisional per a la dona de 44 anys veïna d'Alcarràs (Segrià) que va ser detinguda diumenge per, presumptament, haver tallat al coll una altra dona amb una copa de vidre trencada. El jutge entén que la gravetat dels fets i les circumstàncies personals que envolten l'agressora motiven el seu ingrés a presó mentre no avancen les diligències per aclarir el succés.

La víctima, de també 44 anys i veïna de Lleida, va resultar ferida de gravetat durant una baralla que va tenir lloc de matinada a la terrassa d'un bar situat a l'altura del número 39 del passeig de Ronda de la capital del Segrià. La víctima, que segons fonts properes a la investigació és la parella actual de l'exparella de l'agressora, va haver de ser traslladada d'urgència a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Presentava talls al coll i en un braç, efectuats amb una copa trencada.

En arribar al lloc dels fets els agents només van trobar la víctima, que havia perdut força sang, però no es temia per la seva vida.

Segons recollia ahir l'agència ACN, els Mossos d'Esquadra han confirmat que a l'agressora li consten antecedents per lesions i amenaces anteriors. En aquest cas, se la investiga per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia