Successos

punt divers

Registren l'Ajuntament de Sagunt en una operació contra la corrupció

Agents de la UDEF escorcollen les dependències administratives des de primera hora

L'operatiu estaria relacionat amb la gestió de l'anterior equip de govern presidit per l'actual diputat del PP a les Corts, Alfredo Castelló

Agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la policia espanyola estan registrant des de primera hora d'aquest dimecres diverses dependències de l'Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre) en una operació contra la corrupció. Segons que han confirmat fonts del consistori els agents han entrat en l'edifici administratiu, on es troben les dependències de cultura, gestió tributària, personal, urbanisme, platges i medi ambient, entre altres. Fonts policials han confirmat que hi ha un operatiu de la UDEF en marxa.

Segons diverses informacions l'operatiu estaria relacionat amb la gestió de l'anterior equip de govern municipal en l'etapa en què l'actual diputat del PP a les Corts Valencianes, Alfredo Castelló, era l'alcalde de la ciutat. Castelló és actualment diputat i president del comitè de drets i garanties del PP valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia