Successos

Colpegen una dona amb una pistola i li roben el cotxe

Els fets van tenir lloc a Siurana

Anava a la feina, quan la van aturar amb l'excusa de preguntar-li on era l'estació

Una treballadora d'una empresa de Siurana d'Empordà va ser abordada ahir per tres lladres que van colpejar-la al cap amb una pistola i li van sostreure el vehicle, amb el qual la víctima s'estava adreçant en aquell moment a la feina. Els fets es van produir a quarts de deu del matí. La dona, de 54 anys, es dirigia a un negoci familiar de la població, dedicat principalment a l'elaboració de formatges, recuits i productes làctics. La conductora va patir el robatori mentre estava creuant amb el cotxe el pont de sobre la via del tren, que porta a l'entrada de Siurana. Tres homes que anaven equipats amb motxilles, de sobte li van fer senyes perquè s'aturés. Ella va parar i li van preguntar on era l'estació de tren. La dona va sortir un instant de l'automòbil per indicar-los la direcció, sense sospitar que ho havien fet servir d'excusa. Un dels assaltants, aleshores, se li va posar al darrere i li va donar un cop al cap amb una arma, deixant-la estabornida. Els lladres van aprofitar la situació per pujar al vehicle de la víctima, un Nissan Primera de color blanc. Van marxar del lloc amb el turisme, dins del qual hi havia les pertinences de la perjudicada.

La dona va quedar atordida a la calçada i, poc després, va rebre l'ajuda de dos ciclistes que van passar per aquell tram. Els cossos d'emergències van rebre l'avís a tres quarts d'onze del matí. Fins allí hi van acudir agents dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Figueres. Van comprovar que les ferides que presentava eren de caràcter lleu, si bé van evacuar-la al centre sanitari per fer-li un reconeixement com a mesura preventiva. Paral·lelament, els Mossos van muntar controls a les carreteres per intentar localitzar els lladres i recuperar el cotxe amb què van escapar. La policia també va constatar que, al llarg de la jornada d'ahir, els autors de l'assalt violent no haurien perpetrat més actes delictius a la zona, sinó que haurien comès aquests fets “de manera aïllada”. A l'hora de tancar aquesta edició continuaven les tasques de recerca, ja que no s'havia pogut interceptar encara ni els acusats ni l'automòbil que es van apropiar.

LA XIFRA

3
homes
van fer parar a una conductora i un d'ells li va donar un cop al cap amb una arma, deixant-la atordida.

LA DATA

27.10.16
Els efectius
del SEM van ser alertats a les 10:45 h. La víctima va ser evacuada després a l'hospital de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia