Successos

trànsit

denúncia

Denunciat un conductor que anava a 208 km/h per l'AP-7, a Medinyà

El mateix dia també es va interceptar un noi que circulava a 181 km/h per l'N-II, a l'altura del terme municipal de Bàscara

Els agents dels Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de Trànsit del sector de Girona i Figueres van denunciar el 28 d'octubre dos conductors per excés de velocitat. El primer cas es va detectar a un quart d'onze del matí al quilòmetre 50,8 de l'AP-7, a Medinyà. En aquest punt els policies havien establert un control i van captar un turisme que circulava a 208 km/h, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h. Van aturar el vehicle, al volant del qual anava un veí de Malgrat de Mar, de 41 anys. Va ser denunciat per una infracció administrativa que li podria comportar la retirada de 6 punts del permís de conduir i una multa de fins a 600 euros.

Es va donar la circumstància que, just el mateix dia, va ser interceptat un altre conductor que anava a una velocitat elevada. En aquest cas va ser caçat en un control que es va instaurar al quilòmetre 737,7 de l'N-II, a Bàscara. Quan passaven uns minuts de tres quarts de sis de la tarda, els Mossos van observar un cotxe que circulava a 181 km/h, malgrat que el límit era de 100 km/h. No van poder aturar-lo i per això, després, van notificar la sanció administrativa al domicili del conductor, de 32 anys, i veí de Sant Jordi Desvalls. També li podria implicar la pèrdua de 6 punts del carnet i una sanció de fins a 600 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia