Successos

tribunals

judici per prostitució

Arxiven dues causes contra el club Olympe del Far

Els jutges consideren “insuficientment justificada” la perpetració dels delictes de prostitució i tràfic de persones

Els jutjats d'instrucció 5 i 8 de Figueres han ordenat l'arxiu de les dues causes que estaven obertes contra el club Olympe, del Far de l'Empordà, situat a la carretera de Roses. Els jutges consideren “insuficientment justificada” la perpetració de cap fet delictiu.

El primer fet es remunta el 24 de febrer del 2009, durant un control de la Policía Nacional al bordell. Una de les noies que hi treballaven va declarar que quan va arribar a l'Estat espanyol procedent de Romania dos dels investigats –Anton Constantin i Gabriela Claudia Parvu– li van exigir 500 euros en concepte del viatge, obligant-la a treballar com a prostituta per poder-li pagar el deute i les altres despeses que generés. Per aquests fets, els agents també van citar a declarar com a imputats els amos del local, Sergei Julian García i Gerard Gean Bartoli. Tots dos van ser acusats de delictes relatius a la prostitució i d'afavoriment de la immigració il·legal. Així mateix a tres treballadors del club, Patrick Paquot, Mirtra Celeste i Mihaela Florentina Gradinaru, se'ls va considerar sospitosos de ser col·laboradors d'aquests fets il·lícits. En el cas també hi va quedar involucrat Dominique Jarome Yves, propietari del local Club My Love.

Sis anys més tard

El següent cas es va produir al novembre del 2015, quan es va investigar la possible incriminació dels amos del club Olympe altre cop pels delictes relatius a la prostitució, delictes contra la seguretat social i tràfic de persones amb fins d'explotació sexual. En l'entrada i registre al local van identificar-hi sis dones que en aquell moment prestaven serveis sexuals en el local. Per aquest cas van ser investigats Anton Constantin, Gabriela Claudia, Mihaela Florentina, Patrick Paquot, Cyril Robert, Mirta Celeste Delgado, Serge Julien, Dominique Jerome Yves i Gerard Jean Bartoli, que van ser assistits pels seus lletrats Francesc Mora, Aniol Geli, Joaquim Vila, Joaquim Bech De Careda, Arcadi Dabau i Carles Monguilod.

Ara els jutges d'instrucció 5 i 8 de Figueres han dictat una ordre de sobreseïment provisional i arxiu de les dues cases: una, al mes de setembre i l'altra, al mes d'octubre.

LA DATA

24.02.09
és el dia
que es va produir una de les dues entrades i registre al club de les causes que ara s'han arxivat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia