Successos

trànsit

conducció temerària

Circula beguda i en direcció contrària per l'autopista

Diversos conductors es van creuar frontalment amb el vehicle, a l'Alt Empordà

Va recórrer 28 km en sentit contrari i sense una roda davantera

Els Mossos van haver de tallar la via per aturar-la

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir una jove de Llagostera, de 26 anys i de nacionalitat espanyola, per conducció temerària i sota els efectes de l'alcohol. A un quart de vuit del matí, diversos testimonis van avisar la policia que un vehicle circulava contra direcció per l'autopista AP-7, a Capmany. Quan els agents van començar a ser alertats, l'automòbil que estava cometent la infracció es trobava al punt quilomètric 28. Els efectius van iniciar immediatament la recerca del cotxe. Una patrulla de trànsit va localitzar-lo al quilòmetre 15,5. Els Mossos van presenciar com la conductora circulava a gran velocitat i continuava anant en sentit contrari. El turisme, fins i tot, havia perdut la roda davantera i el disc de fre tocava l'asfalt i espurnejava per la fricció.

Els agents s'hi van situar en paral·lel i van ordenar a la conductora, mitjançant senyals lumínics i acústics, que s'aturés. La noia, però, en va fer cas omís. De fet, el cotxe –en què viatjava la conductora i una segona ocupant estirada al seient del darrere– va seguir la marxa en direcció contrària i anava creuant-se amb diversos camions i altres vehicles que li feien llums per advertir-la. Finalment, i pel risc que s'acabés produint una col·lisió frontal, una dotació de seguretat ciutadana va tallar l'AP-7 al punt quilomètric 7 per barrar-li el pas (ella anava en sentit nord). Van aconseguir, així, que parés, després que hagués recorregut uns 28 quilòmetres contra direcció i sense una de les rodes davanteres.

Una vegada assegurada la via, els agents li van fer la prova d'alcoholèmia, en la qual va donar un resultat de 0,62 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat –va marcar més del doble del límit màxim permès–. Va ser arrestada en aquell mateix moment i es preveia que passés en les properes hores a disposició judicial. L'actuació va ser duta a terme pels Mossos de trànsit de la regió policial de Girona, juntament amb membres de seguretat ciutadana de la comissaria de la Jonquera.

LA DADA

26
anys
té la veïna de Llagostera que va ser arrestada per dos delictes contra la seguretat del trànsit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia